Shuu grejjer på g

Shulululu! Jag har lite på g nu :D

Jag jobbar just nu på ett nytt beat till en låt som jag och en kille som gör poesi ska göra tsm. Han jag skrev om ni vet? För er som vill veta hur den låter redan nu............... ni får fortsätta vänta. Men beatet påminner lite om Changes av Tupac.

Jag kan berätta konceptet av låten också. Eftersom att han kör poesi, dvs han rappar inte, så ska det vara ca en minut lång piano slinga som intro där han ska göra sin poesi. Efter pianoslingan börjar det beatet jag jobbar på nu och jag gör min grej på det. Jag känner på mig att handlingen i låten kommer likna handlingen i Changes av Tupac oxkså. Inte exakt som den men åt det hållet.

Nu till min egna låt, jag berättade ju om mina nyinlärda mixing skillz. Jag ska mixa några låtar som är inspelade från i höst, dom kmr ni få höra inom sin tid. Men min nästa låt som jag kommer lägga upp heter Wassup, ni får veta mer om den när jag lägger upp den här på bloggen.

Tro mig, den låten e en av dom bästa jag gjort.

Jag känner att jag utvecklas mer och mer på olika sätt för varje låt jag spelar in. Det är ju så det ska va, hellre att man blir bättre än sämre för varje verk man skapar.

That's it for today!




Dagens låt: Changes av Tupac. När ja ändå har skrivit om den så vrf inte? R.I.P. Tupac, han chillar väl med Nate Dogg nu.

Shooooo!!

Shooo!

Igår var jag på den här hiphop evenemanget som ni kanske knowz, och jag snackade med två grabbar som uppträdde. Den ena är en grym kille som körde rap/poesi. Han stod ut från alla andra fan. Han körde typ poesi utan mic å utan beat, ändå med en viss lyrik som gick samman med hans karisma på scenen. Jag tror att han å jag skulle kunna få ihop massa tungt material.

Den andra snubben som ja snackade med var Adam Knyama, han stod också ut från alla andra tkr jag. Han har grova skillz asså spec för en 15 åring. Han hade också scenkänsla liksom och jag tror att han och jag skulle kunna få ihop massa tungt material åxå. Sök på han på youtube ska ni få se.

Jag tror publiken höll med mig eftersom dom här två snubbarna fick mest applåder av alla som uppträdde.

Vi får se hur det går och så, men for now får de va lugnt, ja kmr va i studion nästa vecka men ja vet inte när. Då får ni veta mer om mitt arbete med mina låtar. Hajde



 

Dagens låt: Cool Aid & Frozen Pizza (Remix) - Adam Kanyama

Man utvecklas

Idag var jag i studion, men jag spelade inte in något. Han som har ansvar för studion han å ja snackade lite å han lärde mig lite om att mixa å sådär, riktigt lärorikt fan. Ja kände att de kmr bli riktigt användbart i framtiden när jag ska hantera det jag spelat in.

Han sa också att imorrn kmr det vara nåt hiphop uppträdande där massa rappare, runt 15 st ska uppträda. Jag ska dit men jag ska inte uppträda, jag ska dit för att skapa kontakter vilket jag verkligen behöver. Mitt main goal e nog Adam Kanyama som spelar in med Masse å grejjer. Han ska jag försöka få kontakt med.

Aja, vi får se hur det går, det blir en aktiv kväll imorrn, vi får se hur de går.
Ni får veta sen hur allt gick. Hajde


 

Blir lite TLK idag, pinojärerna inom svensk hiphop. Thööngt

Första inlägget: R.I.P. Nate Dogg och ny låt!

Shoo!

Innan jag börjar vill jag hedra Nate Dogg, den bästa sångaren inom hiphop och RnB.
Jag har lyssnat på den här killen sen han gästade på Eminems Shake That, dvs år 2006. Sen dess har man ju hört man ju hört han på lite andra äldre låtar osv men det finns folk som har lyssnat på han i över 15 år.
Nate dogg har jobbat med de största artisterna i industrin och har lyckats skapa många hits, han är legend.

R.I.P. Nate Dogg

 


Nu till det andra. Min nya låt :D Den heter 'The Old School' och jag ser det ungefär som en hedring till den gamla hiphopen. I videon har jag lagt in bilder på east coast rappare, men bara för att låten är old school eastcoast rap. Old school hiphopen från de andra ställena har minst lika stor betydelse :)
Jag ville liksom öppna upp ögonen lite för mainstream lyssnarna och glädja old school lyssnarna med den här låten. Lyssna nu och sprid det vidare!



Kommentera och tryck på gilla-knappen... NUU!!

RSS 2.0